Sunday, 9 January 2011

2 Debaran

Okeh,firstly nak dibagitau bahawa entri ini dibuat dengan kadar segera sambil berselimut kerana cuaca di Russia ketika ini sangat2la sejuk tahap gaban..(kunun2 jgn percaya).Ok,back to topic

Debaran Pertama
   Dup dap dup dap.'bunyi jantung berdegup kencang' kira-kira pukul 3 petang nanti,dimaklumkan oleh MPP UUM melalui fanpagenya bahawa pelajar2 uum boleh mula menyemak keputusan peperiksaan final masing-masing di portal komuniti (lambat giler kuarnyer,dax2 u lain da stat kelas berminggu-minggu da) sigh.Jangan tak tau sebenarnya budak2 UUM masih enak tido di kampung masing2 sekarang.ngeh3.To
all uum student termasuklah myself all the best and gud luck..'sedapkan ati padahal nerves giler' huuu

Debaran Kedua 
   Kira-kira pukul 9 malam pulak,akan berlangsungnya program yang dinanti-nantikan oleh semua(ye2 jer aq semua) iaitu anugerah juara lagu edisi ker 25.Tak taulah kalau korang tak berdebar,tapi aku berdebar..heee.'motif'.Edisi kali ini membariskan artis2 dan lagu2 yang kukira agax padu termasuklah pucuk muda yang sedang meningkat naik seperti Yuna,Ana Raffali dsb dan well known singer spt Faizal Tahir dan Hujan.Aq sendiri hendakkan dan berharap bahawa Yuna atau Black menang sebab Lagu sofea jean memang layan maa..besh.Persoalannya mampukah genre Indie kembali menguasai pentas kemasyuran AJL selepas Meet Uncle Hussein melakukannya pada edisi 23 lepas atau Faizal Tahir akan menang selesa? sama-sama kita nantikan siaran langsungnya pukul 9 malam ini di TV3.Ceh nada macam iklan promosi lax.yo2 jer aq neh.

Gambar Kredit To Gvishnu.com

15 comments:

  1. jangan lupe lirik... kene tengok bola la sebab nak buat review nanti..

    ajl? mak aku ngan sister2 layan huhu..

    'tv fight'

    ReplyDelete
  2. liverpool vs Man United malam nih tak berdebar ke? ehehe...


    suke lagu Adira....;)

    ReplyDelete
  3. eh mestilah berdebar..lupe nk masuk list..ah x kire nk yuna gax haha

    ReplyDelete
  4. tahniah..cucu termasuk dalam blog pilihan atok hari ini

    ReplyDelete
  5. ai begaduh ngan ayah la malam ni.
    ajl ngan bola jalan sekali..
    ish tak leh jadi. haha

    sokong a.p.i
    p asenye black mesti menang punya. paling sikit pun satu anugerah.. tv 3.. ^^

    ReplyDelete
  6. hazwani> btol2..tp link yg ditggalkan mcm salah jer huu

    ReplyDelete
  7. aik.. x kn la 2 debaran je kot....
    add agy 1 debaran ny...
    LIVERPOOL vs MU
    hahaha....

    ReplyDelete
  8. waaa liverpool da kalah... ana raffali menang

    ReplyDelete

Komen2...Komen Yang Membina Taw..=)

Terbaik Dari Busuk