Saturday, 22 January 2011

Segmen BJMM:Kartun Kegemaran??

     Tak salah kan kita join segmen2 yang dibuat oleh blogger lain kan? Bagi sokongan moral untuk mereka dan daus sendiri untuk terus berblogging.Neway,daus tergerak hati untuk join segmen yang diorganise oleh Cik Blogger,segmennya bernama Segmen BJMM:kartun Kegemaran.Sebab join segmen neh? macam daus cakap tadilah nak bagi sokongan kat beliau tapi yang paling penting daus memang suka kartun haper,bukan time2 kecik dulu jer,even sekarang pon still suka tengok kartun.hik2.Da jadi mahasiswa pun still lagi tgok kartun.Normal kan? hehehe.Okeh back to da topix untuk sertai segmen neh mengikut penganjur,syarat-syaratnya:

1-Buat satu entri bertajuk Segmen BJMM:Kartun Kegemaran?? -Ok,Da buat-

2-Letak header blog Cik Blogger

3-Nyatakan best/favourite kartun daus (Cik blogger mintak mase kecik tapi daus bagi masa sekarang,takpe kan penganjur? hik3)

Okeh,kartun yang boleh dikatakan besh n all time faveret daus tak lain dan tak bukan siri anime Naruto termasuklah Naruto Shippuden.Besh woo

4-Sebab Daus minat kartun neh?

Daus suka sangat cite naruto neh sebab daus boleh amek sedikit pengajaran dari watak utama (naruto) itu sendiri.Naruto mengajar daus supaya never give up..Yeah.Jugak,Daus suka watak cikgu kakashi dalam naruto tu yang sumpah daus cakap cool abes la.heee.

5-Harapan Daus untuk kartun naruto neh?

Apa ek? haaaa.daus harap nanti naruto dapat jadi hokage sebab memang dia nak sangat2 jadi hokage tu.Kesian pulak kalau dia tak dapat jadi.sob3.Lagi,daus nak sangat naruto jumpa balik dengan sasuke dan rejoin balik,takmo gaduh-gaduh da.Harapan lain semoga penganjur segmen ini iaitu Cik Blogger pun tengok naruto lepas ini.hahahah.kiddin.

OK Done!!

16 comments:

  1. minat juga naruto nih..tp lame dah xdonlot episode dia sbb lepas episode yang pain mati tu byk imbas naruto time kecik dl. boring pl xde lawan2. hehe.

    Pura -pura mabuk untuk selamatkan diri??

    ReplyDelete
  2. tq niesz..neh xdak hadiah pun kan..
    suke3 heee

    ReplyDelete
  3. helo helo!!! cik blogger mai dah ni!! hehe~
    terima kasih byk2 kepada daus, sbb sudi join segmen ni.dan terima kasih jgk atas sokongan daus k..
    berkenaan kartun kegemaran tu, xkisah la..time budak2 ke..time skrg ni..xkesah..janji..kartun yg sgt2 digemari..=D
    oh ye, daus..jemput la kwn2 blogger lain utk join segmen ni..pastu, leh la sy kumpul semua cerita..dan masing2 leh baca..menarik kan?? =D

    ReplyDelete
  4. lipe nak gtau..segmen ni maaf la yek, takde hadiah pun..saje2 share minat =)
    TQ~

    ReplyDelete
  5. minat naruto jugak
    tapi malas nak dload..
    hihi

    ReplyDelete
  6. Macam besh je..tpi masa lak xmengizinkan..hee..arap2 de mse tuk join segemn ni =_=

    Newbies Susahkan Blogger Senior?

    ReplyDelete
  7. hehehe xpe2...ajak membe2 lain..tolong kawn2 kan

    ReplyDelete
  8. Mr. TN_Sky: ada masa lagi..sy tak hadkan masa untuk join segmen tu.sekadar kongsi cerita jek.. =D sila la..join segmen sy, bila2 masa awk nak.. TQ

    ReplyDelete
  9. Btol tu Mr Tan_Sky hehehe Join3

    ReplyDelete

Komen2...Komen Yang Membina Taw..=)

Terbaik Dari Busuk