Sunday, 20 February 2011

My Sharona

  Hye Bloggers..Sekarang ni tengah duk giler dengar lagu My Sharona ni ha..Buat2 macam lagu baru la.Padahal da berkurun da adanyer lagu besh ni.Sengal kan..whatever.sebab sememangnya Daus merupakan seorang pencinta muzik walaupun tak pandai main apa2 alat muzik..(sebab tak try sume ag..Drum ada potensi kot..eceh).Lagu ni dia punya intro pon besh..ala2 beat gitu..Tak caya korang pergi dengar sendiri.Daus yang boleh dengar dan jatuh hati kat lagu ni pun sebab selalu jugak tune in to satu radio online ni..THN fm..korang da tahu kot.Ada sorang DJ dia tu nama DJ din atau dia selalu bahasakan diri dia sebagai pakcik Din selalu putarkan lagu ni.Sekali dua kali dengar macam tak besh..Bila dah berkali-kali dengar besh wooo..4 bintang..dia punya irama dekat2 nak sama dengan The Beatles gitu( ceh..memandai jer.).Anyway lagu ni merupakan sebuah lagu dari band The Knack.

Artis: The Knack
Single: My Sharona

Ooh my little pretty one, pretty one.
When you gonna give me some time, Sharona?
Ooh you make my motor run, my motor run.
Gun it comin' off the line Sharona
Never gonna stop, give it up.
Such a dirty mind. Always get it up for the touch
Of the younger kind. My my my i yi woo. M M M My Sharona...

Come a little closer huh, ah will ya huh.
Close enough to look in my eyes, Sharona.
Keeping it a mystery gets to me
Running down the length of my thighs, Sharona
Never gonna stop, give it up. Such a dirty mind.
Always get it up for the touch
Of the younger kind. My my my i yi woo. M M M My Sharona...

When you gonna give it to me, give it to me.
It is just a matter of time Sharona
Is it just destiny, destiny?
Or is it just a game in my mind, Sharona?
Never gonna stop, give it up.
Such a dirty mind. Always get it up for the touch

Of the younger kind. My my my i yi woo. M M M My Sharona...


Lirik Dari Lyricsmode

6 comments:

  1. buat enntry lagu enjet2 semut plak hahah~

    ReplyDelete
  2. usop:::bakor~~~~~bakor~~~!!!! ahhaahah...

    +___+" kuar topic....

    ye la2 sabar2..tp lagi fav aynie tu ahhah~

    ReplyDelete
  3. sis tak tau pun kena cari ni nk dgr lagu ni

    ReplyDelete

Komen2...Komen Yang Membina Taw..=)

Terbaik Dari Busuk