Friday, 25 February 2011

Rewind - Sorry Seems To Be The Hardest Word ^^

   Salam bloggers ^^.Kembali kita ke segmen rewind,memutarkan lagu2 evergreen sesedap tekak Daus.In Fact,Dari dulu Daus memang suka benda2 yang dah jadi sejarah ni plus subjek Sejarah memang subjek feveret Daus.Motip.Melalut Dah.Daus kembali teringat lagu ni nak tau macamne..Daus teringat kembali atau orang puteh cakap recall balik lagu ni masa duk tengok cerita hantu kak limah balik rumah tu,Yang ada quote gedik..ce citer ce citer ngn kita bako jer tu.

   Dalam satu babak tu kalau korang suma perasan ada seorang penduduk kampung pisang tanya dekat Pak Abu lagu Elton John yang paling dia minat,Lagu Elton John Mana yang Jadi Fevret Pak Abu?Pas tu dengan selamba kataknya Pak Abu menjawab.."Sorry Seems To Be The Hardest Word" dengan nada dan irama yang tak leh blah dan dikhuatiri irama dikir barat kot..hahaha.Kalau korang perasan la.Perasan tak? kalau tak perasan pergi ulang tengok cerita yang Daus geli nak tengok untuk kali kedua tu.Sebab apa geli? biarkan ia menjadi pengetahuan Daus semata-mata.Lagu yang Daus nak share ni versi Blue ft Sir Elton John..^^


Artis: Blue ft Sir Elton John
Lagu: Sorry Seems To Be The Hardest Word

What I gotta do to make you love me
What I gotta do to make you care
What do I do when lightning strikes me
And awake to find that you’re not there
What I gotta do to make you want me
What I gotta do to be heard
What do I say when it’s all over, babe
Sorry seems to be the hardest word
It’s sad, so sad
It’s a sad sad situation
And it’s gettin’ more and more absurd
It’s sad, so sad
Why can’t we talk it over
Oh it seems to me
That sorry seems to be the hardest word
What do I do to make you want me
What I gotta do to be heard
What do I say when it’s all over
Sorry seems to be the hardest word
It’s sad, so sad
It’s a sad sad situation
And it’s gettin’ more and more absurd
It’s sad, so sad
Why can’t we talk it over
Oh it seems to me
Sorry seems to be the hardest word
What do I do to make you love me
What I gotta do to be heard
What do I do when lightening strikes me, yeah
What’ve I gotta do
What’ve I gotta do
When sorry seems to be the hardest word
Video macam biasa dari youtube dan lirik pula dari LYRICS

9 comments:

  1. ms ni mmg minat giler2 kat blue (espeselly ryan n duncan.hehe..)

    ReplyDelete
  2. Ya! Lagu ni memang best. dulu mira suka la kumpulan Blue ni :D

    ReplyDelete
  3. Aini: aah..xkenal hehe..elton john tu jer kenai ;)

    Mira:Heheehe...one love besh an

    ReplyDelete
  4. oo..ske pak cik elton eh.ehem3

    ReplyDelete

Komen2...Komen Yang Membina Taw..=)

Terbaik Dari Busuk