Friday, 28 January 2011

Ben Ashaari Blog

   Ok..ni kali kedua Daus menyertai dengan senang hatinya segmen yang dianjurkan oleh abang Ben Ashaari kita.kali ini untuk menyertai bloglist kat blog beliau.Harapan Daus semoga Daus terpilih nanti.Amin.

   Macam biasa pertama sekali mestilah kena letak header blog beliau..Tapi kali ini dengan wajah baru:
Header Blog Ben Ashaari

    Soalan pertama,abang ben bertanya berapa kali sehari peserta-peserta mengupdate blog serta berapakah jumlah entri setakat ini dan jawapannya ialah Daus mengupdate blog tak kurang dari sekali sehari.Kira daily la.Kalau banyak meterial Daus update la 2 kali sehari.Setakat ini,Daus dah buat 120 entri termasuk entri ni.hehe

  Soalan kedua pulak,abang Ben nak tahu kenapa Daus nak tersenarai dalam bloglist beliau.Bagi Daus yang masih baru ni,Daus tak nak lebih.Nak ada orang sudi baca dan komen post Daus da cukup.

  Soalan last yang abang Ben tanya...Seandainya blog Daus dah popular selepas-selepas ini (insyaAllah) apa yang Daus ingin lakukan.Jika ditakdirkanlah sedemikian,Daus nak ikut jejak langkah abang Ben jugak.Promot blog2 lain.And then,Bagi perkongsian ilmu yang berguna..haish ayat skema habes.heheh.

OK done sudah..!!

14 comments:

  1. semoga blog Daus dipilih Abg Ben Ashaari! aminn :)

    ReplyDelete
  2. fatin n ieka..Tq..amin join same nak

    ReplyDelete
  3. semoga tersenarai~~
    anti leh tumpang sekaki~~

    agagagaga

    ReplyDelete
  4. semoga tersenarai~~
    anti leh tumpang sekaki~~

    agagagaga

    ReplyDelete
  5. Mirashanda:heheheh..xtaw ag tersenarai ke x..pasrah je..D

    Citty:beres2 anti haha

    ReplyDelete
  6. Baik nuriz...hihihi update besh2 na..daus suka hihi

    ReplyDelete

Komen2...Komen Yang Membina Taw..=)

Terbaik Dari Busuk