Monday, 7 February 2011

Its My Birthday After All..=)

Eh2 pic apa ni..sekali salah pic da..hahaha
  
Ha baru btol..hehehe
    Syukur kepadaMU ya Allah.Daus dengan ini nak mengumumkan bahawa sekarang Daus da 22 tahun.hihihi.Muda lagi kan.Sebesar-besar kesyukuran Daus panjatkan kehadrat ilahi.Thank You Allah sebab masih lagi kasi kesempatan kepada Daus yang kerdil ni hidup di dunia yang penuh pancaroba ini..Ok ayat metafora di situ.Masih lagi diberi kesempatan olehNYA untuk mengatur langkah dengan gagah,menghirup udara yang kian tercemar di bumi ciptaan MU jua.Sesungguhnya sungguh cepat masa berlalu.Dan itulah yang pasti.Dan ya,kita semakin dekat untuk menghadapi apa yang dikatakan hari kehancuran bumi,hari kiamat.Insaflah...!!

   Pejam celik pejam celik,Dah 22 tahun umur Daus.Masih panjang perjalanan hidup Daus insyaAllah.Masih banyak pancaroba yang Daus akan hadapi pada masa hadapan dan yang Daus sedang hadapi sekarang.Kekasih hati?? biarlah dulu..not now.-Kaver Lain-...Sekarang ini,biarkan Daus hambakan diri Daus ni dalam arena buku2 tebal.Meaning?..alam baru2 nak naik,baru2 nak kenal dunia.Alam hidup di kampus la..heee..Campus life..Kepada Allah Rabbul Jalil...Berilah panduan dan hidayahMU kepada ku sentiasa..Murahkan rezekiku permudahkan lah segala urusan hidupku.Last but not least perkenankanlah yang terbaik untuk ku..Insyaallah Amin..=)

P/s:Sape2 yang tak wish dan rasa2 nak wish Bday kat Daus (recommended :D) tu buleh berbuat demikian di ruangan komen.Doakan kebahagiaan Daus bolehkan..Terima kasih.

11 comments:

  1. ek? anda 2 apa kurangnyer kan lalala

    ReplyDelete
  2. ouh happy birthday...
    semoga baik2 semuanya ^^

    ReplyDelete
  3. ouh happy birthday...
    semoga baik2 semuanya ^^

    ReplyDelete
  4. Tq nuriz...appreciate it..heheh ^^

    ReplyDelete
  5. hepi bepday..selalu2 la hepi yerr....

    ReplyDelete
  6. Happy Birthday , semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki :)

    ReplyDelete
  7. Thanxs a lot mr kodet sudi jugak singgah ^^

    ReplyDelete

Komen2...Komen Yang Membina Taw..=)

Terbaik Dari Busuk