Tuesday, 8 February 2011

Kecapean..

    Ha..paham tak maksud tajuk entri ni.Tak paham?..bagus..Daus nak habaq mai..Kecapean ni merupakan salah satu perkataan dalam bahasa indonesia(ye2 jer...kalau ada indonesian baca matik aku) yang apabila diMelayukan bermaksud KEPENATAN.Dan itulah yang aku alami hari ini.Buat lagi kerja 2 kali.Kan da penat.Serve you right..(cakap kat diri sendiri sambil ketap2 gg)

  Tak da lah..arineh Daus mengoutingkan diri Daus yang kebosanan ni pergi bandar Kuantan.Ingat nak pergi KL tapi stop dreaming la Daus.Kau habuk pun tarak.hahaha..Dush2.Motor pun tarak ada hati nak pergi KL.Pigidah.Ok membebel kat diri sendiri.No heart feeling.Pergi tadi pun naik pengangkutan awam yang tidak asing lagi bagi penduduk kuantan dan pekan iaitu Bas Bee Huat atau kawan blogger saya cakap bas lizard's s**t.Kurang hasam punya mulut.Sah2 tak bayar insurans.hahaha.Tapi ada logik gak tanggapan dak kecik tu sebab kaler bas tu hanya black n white.Logik kan.

   Back to the earth..tujuan Daus p Kuantan tu adalah nak beli barang keperluan pelajar sikit..beli baju kuliah/kemeja barang sehelai..seluar sehelai jugak. .tie 2 utas..sume2 duit Daus melayang dekat2 3 ratus jugak.Sekali lagi logik sebab banyak kot barang yang dibeli tu.Daus beli baju kemeja lengan panjang sehelai kaler feveret iaitu kaler biru,lawan dengan seluar kaler hitam...tie satu merah menyala satu pink belang2...What? Pink?...Seriously?...are you kidding me?? yes pink...ada apa hal?.Daus tak dak duit nak membeli belah di butik..beli di the store jer..huhuuhu..Yang jadi penatnya kena kehulu kehilir jalan kaki.Mak aih dala tengahari tadi panas sangat.Bayangkan lah muka Daus masa tu.Dahla muka Daus ni da memang sedia ada serius..So a+b equals? (ayat damon salvatore dalam citer vampire diaries)..Cepat pergi bayang muka Daus sekarang...hahaha 
^^
Lebih kurang gini lah tie yang Daus angkat tadi.huhu



21 comments:

  1. kesian kau. lain kali pakai krim tanner tu. tak bazir tenaga matahari tu kan. haha

    ReplyDelete
  2. What?
    krim ape?
    kaw jgn pin hahaha

    ReplyDelete
  3. agak kehenseman kaler itu..sye suke~~! wink2..=)

    ReplyDelete
  4. dpt byg muka awk camne..hehehe

    ReplyDelete
  5. kesian bus tu..rasanya kene buat entri khas sbg penghargaan kpd bus yg dah berjasa tu..haha

    ReplyDelete
  6. Awak tahu muke saye mmg siyes hihi ^^

    ReplyDelete
  7. hihi..msti ms jln 2 ditambah ngan kening kerut..ke x de?

    ReplyDelete
  8. wexxxx..balas balik nampak

    ReplyDelete
  9. fahrin ahmad pun suka pink hehehehe

    ReplyDelete
  10. Aini:skli lagi balas balik..wexx

    Nuriz:meaning?
    hihi

    ReplyDelete

Komen2...Komen Yang Membina Taw..=)

Terbaik Dari Busuk