Wednesday, 16 March 2011

Peribadiku

   Assalamualaikum bloggers sekalian ^^.Sihat kan semua?..sihat? bagus2 alhamdulillah.Malas nak gebang panjang2 nilah antara peribadi Daus yang paling signifikan.Yang paling jelas dan yang paling takleh blah..Macam ada orang yang nak taw jer kan..Whatever!!

1-Maybe ade split personality..apa itu split personality? entah pergi google atau pun search kat wiki okey.

2-Muka dah memang semula jadi serius.Nak cakap sombong silakan.

3-Payah untuk senyum..I know i know senyum itu sedekah.But what to do..dah memang jenis gitu.Kalau senyum pon terpaksa tak guna rite?.Sangat buruk okey kalau kita dipaksa untuk senyum.Hipokrit!!

4-Sangat mudah bertukar mood.Korang ada? tak da kan..hihihi.Alah ginilah.Pagi mood OK petang mood KO gitulah lebih kurang.

5-Sangat mudah terganggu emosi..(nak cakap sensitif segan..takut orang cakap gedik)..Sangat2 tu takdalah..adalah sikit2.

6-Sangat susah menyisir rambut..sebab fikir2 takde orang nak tengok pun..Leh jimat 
hair cream.lalala..

7-Suka buat kerja secara solo..konon2 berdikari.Sebenarnya tak nak burdenkan orang lain.

8-Pendengar dan pemberi kaunseling yang agak baik (konon).Full stop

9-Suka (tak semestinya) buat entri blog berkaitan lagu termasuklah entri ni..Sebab dia perasan dia promoter lagu..

10-Suka dengar lagu ni sekarang dan nak kongsi dengan hangpa semua.Lagu fresh lah jugak.Dari The Azenders tajuk dia Peribadi.Best tak terkata.Layan Meyh sampai kalau ada masa free dengar to dis awesome tune yeah.Dalam bas nak pergi kuliah pun (motif??)

The Azenders: Jangan tanya kenapa ada sam bunkface disitu

Kugiran: The Azenders
Single: Peribadi
Lirik Dari: Malayapark

Seruan bergema lagi
Peribadimu yang bermakna,
Tiupan angin menyeru
Ku serah diri padamu… Kepadamu
Luah gelisah ku pendam,
Atas nama yang ku bimbang,
Kelemahan ku menyerang,
Perbuatan ku dihalang,
Dihentikan.
c/o
Biar hatiku cari
Peribadi sendiri
Gelisah ku sedari Keraguan ku menyepi
Biar hatiku cari
Peribadi sendiri
Gelisah ku sedari
Ini realiti…
“Seruan aku menantikan kesedaran”
Biar hatiku cari
Peribadi sendiri
Gelisah ku sedari
Keraguan ku menyepi
Biar hatiku cari
Peribadi sendiri
Gelisah ku sedari
Ini realiti
hooooo..hooooo..hooooo..hoooooooo

3 comments:

Komen2...Komen Yang Membina Taw..=)

Terbaik Dari Busuk